Можете ли да повярвате, че малката принцеса на българската

...
  Можете ли да повярвате, че малката принцеса на българската
Коментари Харесай

Как лети времето! Крисия навърши 16 г. с домашен купон с приятели, торта и алкохол

 

Можете ли да повярвате, че дребната принцеса на българската музика, Крисия, към този момент е на 16 година? Навръх деня на детето тя отпразнува рождения си ден с близки другари и доста усмивки.

Тържествата започнаха още от вечерта на 31 май, а съгласно разнообразни информации в уеб сайтове празнична заря е озарила небето на родния ѝ Разград, където сега е Крисия.

От фотосите, които са качени в разнообразни Instagram профили от празника, излиза наяве, че на празника са участвали доста другари на Крисия, а измежду почерпката, с които тя е посрещнала гостите си, има безалкохолни питиета, обилна торта, енергийни питиета, както и бутилки с алокохл. На масата има и кутия с цигари, евентуално на някой от гостите, което единствено ни припомня какъв брой бързо са пораснали децата.

Виж още: Васил Найденов искрено за сексуалността си, любовта и музиката

За Крисия стана ясно през февруари, че е напуснала Националното музикално учебно заведение " Любомир Пипков " две години, откакто беше призната в него. Информацията пристигна от някогашна нейна учителка. " Винаги можете да разчитате на мен за подпомагане при нужда ", написа Ема Георгиева, неин учител, представен от " България през днешния ден ".

 Виж още: Емили Ратайковски, Холзи, Били Айлиш... звездите, които станаха част от митингите в Съединени американски щати

Не е ясно къде учи сега Крисия, а постъпката ѝ е повече от изненадваща, защото в неедно изявление е заявявала, че огромната ѝ фантазия е да учи музика и да стане добра в това, което прави. Тя учеше поп и джаз пеене, а и мечтаеше да учи китара.

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР